Lezing voor ouders: Kindertekeningen door Mieke De Meulemeester

divider vrolijk speelgoed


20/03/2020 19:00 - 19:45


Lezing voor ouders: Kindertekeningen door Mieke De Meulemeester

20/03/2020 19:00 - 19:45

Wat gaan we doen?

'Wat de tekeningen van je kind kunnen vertellen' ! Als kinderen vrij mogen tekenen, zonder opdrachten of commentaar, tekenen ze onbewust wat hen bezighoudt. Met een beetje kennis van de universele symboliek in kinder­tekeningen kan je via zijn creaties veel te weten komen over je kind. Wat betekenen: kopvoeters, huizen, bomen, bloemen, vlinders, ridders, de zon,.... Ook kan een tekening iets over ontwikkeling en schoolrijpheid vertellen!

Voor welke leeftijd?

ouders, ouders in spe, grootouders, onthaalouders, meters, peters, opvoeders, leerkrachten, ....(enkel voor volwassenen)!

Wat kost het?

€ 5,00

Wat krijg je ervoor?

Een niet te missen voordracht door Mieke Demeulemeester, gepassioneerd door kindertekeningen en al 30 jaar leerkracht van de Steinerschool te Turnhout!

Hoeveel plaatsen hebben we nog?

18

Reglementje

We starten om 19u-19.40u met deze 'niet te missen' voordracht. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen, daarna kunnen we nog wat napraten bij een vrolijk drankje en knabbeltje aangeboden door BIO SHOP TURNHOUT, de winkel is open tot 21u.❤️
Parkeren kan je best op Parking Turnova of Parking Muylenberg (op vrijdagavond is parking Muylenberg dikwijls volzet)

 

Ik schrijf in
voor de activiteit "Lezing voor ouders: Kindertekeningen door Mieke De Meulemeester"
om 20/03/2020 19:00 - 19:45

 

Mijn e-mailadres wordt niet meegedeeld aan derden. Ik kan steeds eenvoudig via de uitschrijflink onderaan in elke mailing.