'Aanvaard je kind zoals het is: c'est simple comme bonjour' door psychologe Bernadette Drees

divider vrolijk speelgoed


15/11/2019 19:00 - 19:50


'Aanvaard je kind zoals het is: c'est simple comme bonjour' door psychologe Bernadette Drees

15/11/2019 19:00 - 19:50

Wat gaan we doen?

Bernadette Drees is niet alleen psychologe ze is ook een gepassioneerde moeder en grootmoeder! Ze woont halftijds in Frankrijk en halftijds in Turnhout. Toen ik haar vroeg of ze een lezing bij VROLIJK wou geven was haar antwoord eigenlijk ‘neen’ maar ineens borrelden de woorden: ‘Aanvaard je kind zoals het is, c’est simple comme bonjour’, in haar op en die boodschap liet haar niet meer los: Als psychologe ontmoette ik heel wat kinderen en ouders, soms in woelige waters. Vaak had ik het gevoel: laat de kinderen gerust , laat ze zijn wie ze zijn, en ga aan de slag met de ouders... Je kind aanvaarden zoals het is, begint vaak met de aanvaarding van jezelf zoals je bent!
Op vrijdag 15 november om 19u vertelt Bernadette liever het verhaal van haarzelf als moeder en grootmoeder, dan als psychologe. Samen met haar kids en minikids doorzwom ze heel wat boeiende en soms vermoeiende watertjes en ze blijft nog steeds graag zwemmen! HUMOR is hierbij de beste saus!

Voor welke leeftijd?

ouders, ouders in spe, grootouders, onthaalouders, meters, peters, opvoeders, leerkrachten, ....(enkel voor volwassenen)!

Wat kost het?

€ 5,00

Wat krijg je ervoor?

Plaatsen zijn beperkt inschrijven is noodzakelijk!

Hoeveel plaatsen hebben we nog?

0

Reglementje

We starten om 19u-19.40u met deze 'niet te missen' voordracht. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen, daarna kunnen we nog wat napraten bij een vrolijk drankje en knabbeltje aangeboden door BIO SHOP TURNHOUT, de winkel is open tot 21u.❤️