VOLZET: Fotostudio Kiekeboe komt naar VROLIJK: 'Kerstfotoshoot'.❤️

divider vrolijk speelgoed


07/12/2019 10:00 - 15:30


VOLZET: Fotostudio Kiekeboe komt naar VROLIJK: 'Kerstfotoshoot'.❤️

07/12/2019 10:00 - 15:30

Wat gaan we doen?

Mouna (fotografe van Fotostudio Kiekeboe) tovert op zaterdag 7 december met haar fotostudio een prachtig kerstdecor bij VROLIJK. Je kan foto's laten maken van uw kind(-eren). Iedereen is welkom op afspraak. Plaatsjes zijn beperkt! Hoe het werkt: Prijs €35 voor een CD met alle gemaakte foto's. Op zaterdag 7 december worden de foto's gemaakt. Je betaalt op die dag, contant. Vanaf dinsdag 10 december kan je jouw CD ophalen bij Vrolijk. Er kunnen ook gezinsfoto's genomen worden of foto's met eigen meegebrachte attributen of enkel attributen van de fotografe. TIP! Je kan de foto's eventueel gebruiken voor de kerstkaartjes. Voor meer informatie en voorbeelden, spring eens binnen bij VROLIJK!

Wat kost het?

€ 35,00

Wat krijg je ervoor?

Fotoshoot van ongeveer een half uur en een cd met alle gemaakte foto's af te halen bij VROLIJK vanaf di 10 december 2019!

Hoeveel plaatsen hebben we nog?

0

Reglementje

Prijs €35 voor een CD met alle gemaakte foto's. Op zaterdag 7 december worden de foto's gemaakt. Je betaalt op die dag, contant. Vanaf dinsdag 10 december kan je jouw CD ophalen bij Vrolijk. Je komt op het afgesproken uur in de gewenste kleding en je brengt eventueel eigen attributen mee!