Fijne en grove motoriek door Heidi Alaerts

divider vrolijk speelgoed


18/10/2019 19:00 - 20:00


Fijne en grove motoriek door Heidi Alaerts

18/10/2019 19:00 - 20:00

Wat gaan we doen?

Bewegen en spelen zijn twee sleutelwerkwoorden in de ontwikkeling van kinderen.Zeg niet, kinderen zijn maar aan het spelen... want spelen is leren en bewegend spelen zorgt voor nog beter leren.
Ik ben Heidi Alaerts, kindercoach en al 25 jaar kleuter- en zorgjuf bij vierjarige kleuters In mijn praktijk kleuterkracht help ik kinderen in hun motorische ontwikkeling zodat ze beter kunnen functioneren op school, thuis. Ik ga jullie vertellen hoe spelen en bewegen de motorische ontwikkeling een boost kan geven en zo het leren kan stimuleren.
Je krijgt voorbeelden uit de klas en de praktijk.
Tijdens actieve momentjes ervaren jullie zelf welke bewegingen je kan inzetten, op elk moment van de dag, waar je maar bent. Bovendien zal je tal van ideetjes krijgen voor het Sinterklaaslijstje, het verjaardagslijstje of het cadeautje onder de kerstboom.

Voor welke leeftijd?

ouders, ouders in spe, grootouders, onthaalouders, meters, peters, opvoeders, leerkrachten, ....(enkel voor volwassenen)!

Wat kost het?

€ 5,00

Wat krijg je ervoor?

Plaatsen zijn beperkt inschrijven is noodzakelijk!
Bij betaling in de winkel voor 10/10/2019 krijg je een aankoopbon van €5 (alleen te besteden in de winkel VROLIJK op 18/10/2019)

Hoeveel plaatsen hebben we nog?

0

Reglementje

We starten om 19u-19.40u met deze 'niet te missen' voordracht. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen, daarna kunnen we nog wat napraten bij een vrolijk drankje en knabbeltje aangeboden door BIO SHOP TURNHOUT, de winkel is open tot 21u.❤️